Italia di Charme is een onafhankelijke travel consultant gespecialiseerd in Italie. Wij bieden een unieke selectie sfeervolle vakantiehuizen, appartementen, agriturismi, villa’s, residences, vakantieparken, Bed & Breakfasts en kleine hotels de charme.

Wij ook luxe wintersport accommodatie aan in Livigno in de Italiaanse Alpen via Livigno Deluxe en Livigno Ski Apartments en luxe villa’s met prive-zwembad aan het Comomeer via Italian Lakes Rentals.

Wij werken samen met ervaren en betrouwbare verhuurders zoals Gente di Mare Srl. en Lakecomohomes Ltd., professioneel geleide agriturismi en hotels de charme, eigenaren van Bed & Breakfasts en particuliere huizenbezitters in Italie. Vanuit ons kantoor in Italie onderhouden wij contacten met hen.

Wij verhuren of tussenverhuren zelf geen van de gepresenteerde accommodaties. U reserveert direct bij de verhuurder. De reservering is dan ook een zaak tussen u en de verhuurder.

U betaalt voor reserveringen via onze website geen bemiddelings-, reserverings- of administratiekosten. De tarieven op onze website zijn de officiele tarieven van de verhuurders waarmee wij samenwerken.

Italia di Charme is een kleine Nederlands-Italiaanse onderneming en is onderdeel van Reman Consult B.V.

Vragen of opmerkingen? U kunt contact met ons opnemen via info@italiadicharme.com