Vakantiepark Porlezza | Meer van Lugano

Vakantiepark in Porlezza met zwembad, strand, speeltuin & restaurant, direct aan het meer & dorp op loopafstand

 
 

Geen kamers voldoen aan deze criteria.

Vakantiepark Porlezza | Meer van Lugano

Vakantiepark Porto Letizia in Porlezza aan het Meer van Lugano is een middelgroot vakantiepark met 150 appartementen & vakantiehuizen die verspreid liggen over het ruim opgezette en groene vakantiepark direct aan de oever van Luganomeer.

Het vakantiepark heeft een zwembad, strand, diverse speeltuintjes, een bar en een restaurant met een groot terras. Het park is verdeeld in een villadeel en het hoofdgebouw. De appartementen in het villadeel hebben een rustigere ligging op enige afstand van het restaurant, de bar en het zwembad. De appartementen in het hoofdgebouw liggen boven het restaurant, bar en grote terras en zijn daarom minder geschikt voor wie rust zoekt op vakantie. Het restaurant en terras zijn tot ’s avonds laat open en het is er in het hoogseizoen vaak tot laat in de avond gezellig druk. Voor wie zoekt naar mooi uitzicht zijn de appartementen in het hoofdgebouw juist wel heel geschikt. Het uitzicht op het Meer van Lugano is er fantastisch!

De appartementen in het villadeel zijn zeer geschikt voor gezinnen met jongere kinderen. De meest appartementen die wij aanbieden liggen op de begane grond en hebben een omheinde prive-tuin. De tuinen grenzen aan een brede groenstrook die weer grenst aan de oever van het meer. In deze groenstrook is volop ruimte om te spelen en er liggen diverse speeltuintjes.

In het villadeel bieden wij appartementen aan op de begane grond met 1, 2 of 3 slaapkamers en prive-tuin en op de eerste verdieping met een terras en vakantiehuizen met 3 of 4 slaapkamers en prive-tuin. In het hoofdgebouw liggen appartementen met 1 of 2 slaapkamers en prachtig uitzicht op het meer en de bergen.

Wij bieden niet alle typen appartementen aan die op dit park te vinden zijn omdat niet alle typen aansluiten bij onze selectiecriteria met betrekking tot de ruimte, het uitzicht en/of de ligging. Alle appartementen die wij aanbieden hebben een ruime tuin die grenst aan de groenstrook of balkon/terras met uitzicht op de groenstrook of het meer.

Meer lezen over het Meer van Lugano »