Sicilie – Sfeervol landelijk vakantiehuisje met klein prive-zwembadje

[masterslider id=”14″]

Vakantiehuis Sicilie – Vakantiehuis met 2 slaapkamers, een sfeervol terras en een klein prive-zwembad in een gehuchtje in Sicilie in Zuid-Italie.

zwembad barbecue wifi
[su_button icon=”icon: check” background=”#FC3116″ class=”button-book-now” size=”7″ link=”//www.italiadicharme.com/reserveringsformulier-sc12″] Reserveren! [/su_button]
Vakantiehuis SC12/Rustico
[su_list style=”check”]

  • Tangi (Sicilie)
  • Vakantiehuis met prive-zwembad
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Max 4 personen
  • Zwembad, prive
  • Buitenkeuken met BBQ
  • Wifi
  • Vanaf € 640 per week

[/su_list]

Persoonlijk advies?

Stel ons een vraag of laat ons weten wat u zoekt. Wij helpen u graag!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Beschrijving

Sfeervol, landelijk gelegen vakantiehuis met een klein prive-zwembad op korte afstand van Trapani en Erice in Sicilie, Zuid-Italie.

Buiten keuken en BBQ

Het huis bestaat uit een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een karakteristieke deels overdekte binnenplaats met een buitenkeuken met BBQ en een klein prive-zwembad. Het huis is voorzien van wifi en airconditoning.

Prive-zwembad met hydromassage

Het kleine prive-zwembad is 2,50 x 1,50 meter groot en 90 centimeter diep en is voorzien van hydromassage. Het zwembad is het hele jaar open.

Siciliaans landhuis

Dit mooie vakantiehuis is gerenoveerd volgens lokale tradities waardoor de rustieke charme van een typsich Siciliaans landhuis intact is gebleven. Het huis heeft houten balken, landelijk meubilair en bijpassende stoffen die het een warme sfeer geven.

Kunst, cultuur en natuur

Het huis is ideaal gelegen voor het verkennen van de omgeving. De beroemde zoutvlakte van Trapani, de plaatsen Erice en Scopello, het strand van San Vito Lo Capo, de Egadische Eilanden, de tempel van Segesta en het natuurreservaat Zingaro zijn gemakkelijk te bereiken.

Overzicht

Indeling

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#1d831e”]

  • prive-zwembadje (2,50 x 1,50 meter, 90 cm diep, het gehele jaar open)
  • overdekt terras
  • woonkamer
  • keuken
  • 1 slaapkamer met 2-persoonsbed
  • 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden
  • 1 badkamer met douche

[/su_list]

Voorzieningen

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#1d831e”]

  • prive-zwembad (2,50 x 1,50 meter, 90 cm diep, het gehele jaar open)
  • overdekt terras
  • BBQ
  • Buitenkeuken
  • airconditioning
  • wifi
  • TV
  • horren
  • kookplaat
  • magnetron
  • koelkast
  • wasmachine
  • verwarming

[/su_list]

Omgeving

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#1d831e”]

  • Restaurant (3,5 km)
  • Erice (13 km)
  • Trapani (15 km)
  • Segesta (33 km)
  • San Vito Lo Capo (33 km)
  • Scopello (36 km)
  • Zingaro nature reserve (38 km)
  • Palermo (110 km)

[/su_list]

Prijzen

Deze accommodatie is het hele jaar door beschikbaar met een minimum van 7 nachten.

PRIJSBEREKENING

Alle prijzen en bijkomende kosten staan op deze pagina vermeld. Wilt u geheel vrijblijvend een overzicht ontvangen van de totale kosten van uw verblijf? Vul het formulier in onderaan deze pagina »

Prijzen per week 2018

6 januari – 26 mei: € 700
26 mei – 23 juni: € 800
23 juni – 28 juli: € 1050
28 juli – 25 augustus: € 1300
25 augustus – 1 september: € 1050
1 september – 29 september: € 800
29 september – 31 december: € 700

De prijs is inclusief

– Eindschoonmaak
– Wifi
– Badlakens
– Welkomstpakket
– Extra bed (op aanvraag)
– Kinderbedje (op aanvraag)

Verplichte bijkomende kosten (ter plaatse te betalen)

– Elektriciteit/airconditioning: € 0,40 per kwh

Kortingen

– 10% korting bij een verblijf van 2 weken of meer

Optionele extra’s

– Late aankomst: € 30

Accommodatievoorwaarden

– Aanbetaling: 30%, te betalen binnen 3 dagen na ontvangst bevestiging
– Resterende bedrag: uiterlijk 30 dagen voor aankomst
– Annulering: tot 60 dagen voor aankomst bent u de verhuurder niets verschuldigd, tot 30 dagen voor aankomst bent u de verhuurder 25% van de totale huurprijs verschuldigd, tot 15 dagen voor aankomst bent u de verhuurder 50% van de totale huurprijs verschuldigd, tot 1 dag voor aankomst bent u de verhuurder 75% van de totale huurprijs verschuldigd, bij no show bent u de verhuurder 100% van de totale huurprijs verschuldigd
– Borg: € 200 (contant bij aankomst)
– Check-in: tussen 16.00 en 21.00 uur (alte check-in mogelijk tot 24.00 uur tegen betaling € 30)
– Check-out: tussen 8.00 en 10.00 uur
– Huisdieren niet toegestaan

PRIJSBEREKENING

Graag sturen wij u geheel vrijblijvend een overzicht van de totale kosten van uw verblijf. U kunt hieronder aangeven wat uw plannen en wensen zijn.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Beschikbaarheid